Директни полети София-Тирана от 6 август

Тръгват директни полети от София до Тирана
Тръгват директни полети от София до Тирана

GullivAir ще лети през периода 6 август-28 септември 2021 г., за да проучи пазара

GullivAir ще извършва ежеседмични директни полети София-Тирана-София за периода 6 август-28 септември 2021 г. Целта на тази инициатива е да проучи пазара за възобновяване на редовната авиокомпания между Албания и България и изпълнението на други международни полети.


На 1 август ще бъде първият първоначален полет, а на борда на самолета ще бъдат поканени от компанията пътници, агенти и туроператори. Това пътуване ще бъде безплатно. На 6 август това ще бъде първият платен полет за гражданите. Очаква се системата за резервация и закупуване на билети да стартира тази седмица, която в момента се тества.

Н.Пр. Доника Ходжа: В Албания можене да си изкарате страхотно, без да опустошите банковата си сметка
Албания

В периода 6 август – 15 септември, компанията ще работи веднъж седмично, в петък, докато в периода 15-28 септември, ще работи два пъти седмично, в петък и неделя. Допълнителни подробности относно полетите, разписанията и датите ще бъдат публикувани на официалния уебсайт на летище София и компанията.

 * GullivAir получи лиценз за експлоатация на гражданска авиация от българските власти през септември 2020 г. и започна да експлоатира Airbus A330-200, наследен от Shaheen Air, авиокомпания от Пакистан, с временни чартърни услуги през есента на миналата година.

Компанията стартира редовни чартърни полети от България до Румъния до далечни дестинации като Доминиканската република и Малдивите. До декември 2020 г. компанията обяви намерението си да лети до Ню Йорк и Канада. Повече информация за компанията и резервация на билети можете да намерите на официалния уебсайт https://gullivair.com/.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.