Живот в розово и други малки пожари – в новия проект на Рут Колева

Живот в розово и други малки пожари - в новия проект на Рут Колева
Живот в розово и други малки пожари – в новия проект на Рут Колева

All The Guys е обявена в ноемврийския плейлист на MTV- USA. Скоро ще бъде изпълнена в заведението на бащата на Лейди Гага

Живот в розово и други малки пожари - в новия проект на Рут Колева
Живот в розово и други малки пожари – в новия проект на Рут Колева

 „След като са ме гледали или са чели за мен, много хора мислят, че знаят каква съм, те нямат никаква представа коя съм всъщност…“, казва Рут Колева и избухва с поредния си музикален пожар.

Той бе запален 3  месецa след успеха на On My Way и идва 5  месеца след фурора на Candy Coated.

All The Guys  й осигурява ексклузивитет в МТВ- Америка, като песента е обявена в месечния прес релийз на канала, още преди официалното й представяне.

Макар песента да е много лична и интимна, Рут казва: „All The Guys не е музикален спомен за „всички онези момчета“. Написана е за случващото се в  живота ми – онова, което другите не виждат, а  не толкова, че имам проблем с „лошите момчетата“. През  годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен – и като човек, и като артист.  All The Guys е за онази истина, която трябва да оцелее, след предразсъдъците и наложените табута“.

Рут споделя, че пише песента, заедно със своя близък приятел от Лос Анджелис- Тиен Нгуен, по време на негово гостуване в България.

Музиката и текстът се раждат след разговор за живота, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста.  Продуцент отново е Kan Wakan – Георги Линев, който продуцира и  албума й „Confidence. Truth“.https://www.youtube.com/embed/0BjWaL7Z8VQ?feature=oembed

All The Guys със сигурност скоро ще се изпълни на живо и в легендарното заведение на бащата на Лейди Гага  “Joanne Trattoria”.

Отскоро Рут Колева е специален артист, поканен лично от Джо Джерманотта за редовни концерти в ресторанта.

Срещата между тях се случва, след като Джерманотта попада на концерта на Рут със Софийската филхармония, в интернет. Пише й, впечатлен от начина по който преживява музиката и скоро след това българката става част от неговата специална програма, заедно с номинирания за “Грами” басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена – и двамата възпитаници на колежа в Бъркли. (Явно самата Лейди Гага одобрява музикалния вкус на баща си и селекцията му за изпълнители, след като коментира възторжено в социалните мрежи видео от концерт на Рут).  

Живот в розово и други малки пожари - в новия проект на Рут Колева
Живот в розово и други малки пожари – в новия проект на Рут Колева

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.