Руслан Мъйнов, Мирослав Иванов и „Бага Тур“ – част от „Нашето време“

За пета поредна година концерт-спектакълът „Нашето време“ ще отправи вдъхновяващо послание и паралел между историята и съвремието

На 19 октомври сцената на емблематичното кино „Освобождение“ ще събере заедно изпълненията на: Руслан Мъйнов, Мирослав Иванов („Обичайните заподозрени“), победителката в „Гласът на България 2018“ Ния Петрова, вълшебната Нели Андреева – солист в ансамбъл „Филип Кутев“, завладяващите  Димитър Атанасов и Христо Младенов, барабаниста на „Подуене блус бенд“ Емил Тасев и пианиста Любо Цанев. Появата на момчетата от „Бага Тур“ със сигурност ще е един от най-чаканите моменти в спектакъла. Предвижда се те да  представят атрактивна демонстрация на тракийска бойна сцена, която със сигурност няма да остави безразлична публиката.

Както всяка година, специален гост на програмата е актьорът Янко Лозанов, чиито рецитации на патриотични стихове са разтърсващи.

Организатор на събитието е Марио Георгиев, популярен в медийното пространство като човека, зад когото стоят куп събития и инициативи, свързани с родолюбието, българщината и националното самосъзнание. Чрез концертен разказ отдаваме чест на малкото неща, които може би ни карат да се гордеем, че сме родени на тези географски ширини. Фолклор! Език! Вяра! – разказва Марио, по повод актуалния концерт „Нашето време“. –  Оценявайки късмета да имаме знайни и незнайни исторически личности, от които да се вдъхновяваме и учим, всеки трябва ясно да си даде сметка, че въпреки всичко в момента тече нашето време. Време, в което зависи от нас дали ще бетонираме едни здрави морални и честни примери за бъдещето, или ще сме безпътни и нестабилни като дърво без корен.

„Нашето време“ ще запали своя пламък на 19 октомври 2019 г.  от 19 часа на сцената на кино „Освобождение“ – София. Билети може да намерите в мрежата на Еventim и да усетите духа на концерта чрез специалното FB събитие: https://is.gd/R4mOwT

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.