Георги Костадинов с елегия за любовта в „Нашето небе“

Георги Костадинов с елегия за любовта в „Нашето небе“
Георги Костадинов с елегия за любовта в „Нашето небе“

“Аз исках да разкажа история за любовта – колко е силна, голяма, велика, вечна. И може в един момент да преобърне човека”, казва финалистът от Гласът на България

Със старта на новия сезон на „Гласът на България“ невероятният Георги Костадинов дава музикален повод да си спомним за предходния. Преди година талантът на Георги покори публиката като част от отбора на Иван Лечев. Мастерът не криеше симпатиите си към него, а уникалният му глас и вокални възможности му осигуриха стабилна фен база и много обожание до самия финал.

Георги Костадинов с елегия за любовта в „Нашето небе“
Георги Костадинов с елегия за любовта в „Нашето небе“

Година по-късно Георги Костадинов преживява отново и отново емоцията от срещите с публиката на множеството участия, на които е гост-изпълнител. Едновременно с това създава и авторска музика, като в началото на есента добавя към личната си музикална колекция и нова песен.

Нашето небе“ подава силна  доза от енергията на Георги Костадинов-искрена, емоционална, лирична и въздействаща. Изпълнителят споделя страстта си да разказва ярко за хубавите и позитивни аспекти на живота, които, погълнати от егоизма и суетата, понякога не забелязваме. „А красота има навсякъде около нас- добавя Георги и смело без да изневерява на себе си говори за най-красивото чувство-Исках да разкажа история за любовта- колко е силна, голяма, велика, вечна- и може в един момент да преобърне човека.”

Георги Костадинов с елегия за любовта в „Нашето небе“
Георги Костадинов с елегия за любовта в „Нашето небе“

Точно тя, любовта в различните моменти от живота е в основата на „Нашето небе“. Сюжетът на видеото, майсторски режисирано от Иван Димитров -Torex,  е олицетворение на чувствена елегия. То разкрива история извън рамките на възрастта. История-пътеводител между миналото, настоящето и бъдещето, в която всеки може да се открие.

Идеята за сценария на клипа е на самия Георги, като изпълнителят споделя, че е вдъхновен от личната си житейска приказка с половинката си, певицата Елена Кокорска. Точно нейният глас и този на талантливата й сестра Кръстина Кокорска-Криста, звучат в песента.

В основата на музиката също е канто на Георги, което виртуозният Антони Рикев развива до вълнуваща мелодия, а изпълнителят не крие възхищението си към работата на Рикев и удоволствието от съвместната им работа.   

Целият този звезден микс, добавен към творческия почерк и лична харизма на Георги Костадинов, правят „Нашето небе“ задължителния елемент за новия музикален сезон. Последвайте Георги и открийте още от любовта, която той подарява с всяка нота:

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.