KWIAT избраха семейство модели за най-новата си фотосесия

KWIAT е семейна компания, която е на пазара вече над 30 години. Първата колекция е едва от няколко модела в различни цветове, но към днешна дата те са в пъти повече. На сайта на бранда https://www.kwiat.bg/ можете да разгледате абсолютно всички модели или да стесните търсенето до това, което искате, с филтрите. 

На снимките от фотосесия 2022 на слънчеви очила и диоптрични рамки са двама професионални модела Валя и Крис. Те са млади, красиви и талантливи, но екипът на KWIAT споделя, че причината да се спрат на тях не са само тези.

Като семейна компания, която държи на традициите, KWIAT избират Валя и Крис, защото също като тях и те са семейство. 

Освен това имат и сходна история: Павел, собственикът на KWIAT, среща съпругата си Едита, докато учи в Полша. Двамата взимат решението да се върнат в България и да започнат да градят семейството си в София. Професионалният път среща Валя и Крис също далеч от родината, но и те решават да се върнат в България, за да създадат семейство. 

Очилата KWIAT със "семейна фотосесия" за 2022
Очилата KWIAT със „семейна фотосесия“ за 2022

Традициите са стълбът, около който е изградено цялото семейство на Павел и Едита. Те съумяват да прехвърлят това и в работата си и това да е движеща сила през всичките тези години. В резултат компанията никога не е правила компромис с очилата без значение дали става въпрос за материали, модели, цветове.

Именно на това се дължи и техният успех. Към днешна дата KWIAT продават своите очила в над 450 оптики в цялата страна и в над 25 държави на 5 континента. 

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.