Маги Джанаварова подкрепи дамската организация „Зонта“ в концерта им „БЛАГОРОДНИ СЪРЦА СЪС ЗОНТИАНСКИ ДУХ“

Маги Джанаварова подкрепи дамската организация „Зонта“ в концерта им „БЛАГОРОДНИ СЪРЦА СЪС ЗОНТИАНСКИ ДУХ“
Маги Джанаварова подкрепи дамската организация „Зонта“ в концерта им „БЛАГОРОДНИ СЪРЦА СЪС ЗОНТИАНСКИ ДУХ“

Над 7 000 лв бяха събрани от концерта в полза на децата на героите в бяло – на починалите на първа линия по време на битката с COVID-19 родни медици и на жертвите от войната в Украйна

Дамите от организация Ареа 05, Дистрикт 30, Зонта Интернешънъл организираха и проведоха концерт под надслов „БЛАГОРОДНИ СЪРЦА СЪС ЗОНТИАНСКИ ДУХ“. Събитието се състоя в Сити Марк Арт Център.

Над 7 000 лв бяха събрани от концерта със специалното участие на Маги Джанаварова, „Гласовете на Орфей“, хор „Родина“, Sweet Тeens, 9-годишната Мадлен Томова, Самуел Соломон, Балет от Националното училище за танцово изкуство, Георги Петров и други

Спектакълът беше изключително интересен, а всички средства от него са  в ползва на децата на героите в бяло – на починалите на първа линия по време на битката с COVID-19 родни медици, сестри и санитари. Другата кауза, която беше подкрепена, е за децата – жертви на войната в Украйна. Организаторите искаха да им доставят удоволствие и да ги откъснат от сивото ежедневие, като гостуват на събитието.

На сцената се качиха и много деца, които с радост пееха и танцуваха, за да могат с таланта си да допринесат към благородната мисия. Дамите от „Зонта“ също показаха личното си отношение, като влязоха в ролята на водещи.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.