Code Health TV със свой отбор на Run2Gether

Code Health TV със свой отбор на Run2Gether
Code Health TV със свой отбор на Run2Gether

Екипът на Code Health TV, която преди броени дни получи приза за “Зелена медия” на 2022 ще бъде част от благотворителния маратон Run2Gether България 2022, на 28 май с начален старт от 10:30 ч. пред Национален дворец на културата (НДК).

Тази година организаторите на събитието под надслов “Тичай, за да помогнеш”, “Run2Gether България” и “JAMBA – Хъб на възможностите”, очакват включването на над 2000 човека в 5-километровото трасе, а каузата, която подкрепят, е набиране на средства за регулярни адаптирани обучения на младежи с различни възможности. 

Code Health TV със свой отбор на Run2Gether
Code Health TV със свой отбор на Run2Gether

Освен медиен партньор на Run2Gether България 2022, Code Health TV се включва на събитието със свой отбор, в който вземат участие Андрей Кузманов – министърът на младежта и спорта в последния служебен кабинет, който прие „за своя лична кауза“, да подкрепи медалистите от Световните игри на хора със Синдром на Даун, финансовият директор на Code Media & Entertainment Group – Невена Сулева.

В зеления отбор на медията ще участват и Никол Иванова (14 г.) – млада надежда на модерния петобой и Тодор Михалев – финалист на Световна купа по модерен петобой, Роксана Кирилова – основател на фондация “С любов към теб” , д-р Десислава Воденичарова – общопрактикуващ лекар и маратонец, спечелила първо място на маратона К3 ULTRA през 2021 година и служители от компанията.

Code Health ТV успява да развива устойчиво своите партньорства през годините, затова включва и част от тях по време на Run2Gether България 2022. Под специално изградената шатра на Code Health TV, всеки посетител и участник в маратона, ще има възможността да се освежи със спрей, който съдържа преструктурирана Kangen Beauty Water с pH 6, предоставена от Канген Световен здравен отбор I Global Healthy Team

Верните партньори от ProLact са подготвили космически храни за маратонците и посетителите. Натуралните пробиотици ProLact са създадени по уникална технология за производство на българските космически храни, а по време на маратона, ProLact ще направят бананови пробиотични шейкове и пробиотични йогурти за всички желаещи. 

Code Health TV със свой отбор на Run2Gether

Записването за маратона ще продължи до 28 май 10:10 ч., а началото е от 11:00 ч. пред Национален дворец на културата (НДК). Трасето на “Тичай, за да помогнеш’ е с дължина 5 км обхваща бул.Фритьоф Нансен – бул.Черни връх – Южен парк 2 – бул.Витоша – НДК.

Научете повече за Run2Gether на https://run2gether.eu/

Гледайте репортажа с част от посланиците на 5-тото издание на маратона с кауза Run2Gether, сред които са Ивайло Захариев, Краси Георгиев, Роксана Кирилов и други. 

https://codehealth.bg/maraton-s-kauza-da-motivirame-horata-s-razlichni-vazmozhnosti/embed/#?secret=d29EgCx532#?secret=BqOIjAG670

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Vivacom EON, А1, Neterra, DTH NEO SAT, Булсатком IPTV и още 70 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Абонирайте се за нашия YouTube канал и натиснете камбанката, за да получавате първи известия за нашите нови видеа. – https://bit.ly/2M7CNhB

Последвайте ни в социалните мрежи:

Facebook: https://www.facebook.com/codehealthtv

Instagram: https://www.instagram.com/codehealthtv/

Гледайте Code Health TV онлайн:

https://tv.codehealth.bg/

За реклама или гостуване  се свържете  с нас на + 359 876 444 414  или на + 359 887 918 945 или на имейл info@codehealth.bg

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.