CODE HEALTH TV с нова програмна схема от септември

CODE HEALTH TV с нова програмна схема от септември
CODE HEALTH TV с нова програмна схема от септември

Единствената здравна телевизия в България, CODE HEALTH TV, ще стартира трети сезон през септември. За времето, в което сме в национален ефир, утвърдени специалисти и водещи имена в областта на медицината, здравеопазването, психичното здраве, културното развитие, представиха своята експертиза в здравната медия. 

В процеса на развитие на медията и разширяването на аудиторията, от септември в програмната схема, зрителите ще имат възможността да видят и австралийски риалити сериали с медицинска тематика. Продукции, които представят опита на лекари, парамедици, ветеринарни лекари, естетични и реконструктивни операции, отвъд океана. 

На големи здравни въпроси, медицински открития и за бъдещето на здравното лечение, отговарят трима лекари в „Попитай лекаря“. 

За работата в спешна помощ и спасените пациенти в критични ситуации, за значението на парамедиците и своевременната намеса на спешните екипи, зрителите на CODE HEALTH TV, ще имат възможността да гледат в риалити сериалите, „Парамедици“ и „Спешна помощ“. 

За връзката между човека и животните и какви грижи да полагаме за любимците си, ще споделя харизматичният ветеринар Крис Браун в „Бонди вет“.

Какво е „Направено в Рая“ и как да съчетаем луксозната ваканция с посещение на клиники за естетични и реконструктивни операции? Може ли естетичната медицина да промени живота на пациента завинаги?

CODE HEALTH TV с нова програмна схема от септември
CODE HEALTH TV с нова програмна схема от септември

Съдържанието на телевизията в първите два сезона е изцяло авторско, подкрепящо мисията на CODE HEALTH TV, като единствена здравна телевизия в България,  да вдъхновява хората да водят по-здравословен начин на живот, а ако имат болестно състояние, да имат всички гледни точки, свързани с проблема, различни решения и възможността за осъзнат и информиран избор.

CODE HEALTH TV с нова програмна схема от септември
CODE HEALTH TV с нова програмна схема от септември

Очаквайте един нов сезон, който представя здравето от всичките му гледни точки, изпълнен с решението на много здравни казуси в критични ситуации, защото “Здравето е въпрос на знание!”

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Виваком, А1, Неосат, EON, А1, Булсатком, NETERRA и още 70 кабелни оператора в страната, както и LIVE 24/7 на http://www.codehealth.bg

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.