Камелия Тодорова представя музикалния спектакъл „Моят глас“ на 12 май в Théatro

Камелия Тодорова представя музикалния спектакъл „Моят глас“ на 12 май в Théatro

Събитието обединява музика, визуални картини и разкази по неповторим начин

Камелия Тодорова ще представи авторския си музикален спектакъл „Моят глас“ за първи път на сцената в Théatro на 12 май след успешната премиера в края на миналата година.

„Моят глас” е едно емоционално и вълнуващо пътуване през живота на Камелия Тодорова.

Събитието обединява музика, визуални картини и разкази по един неповторим начин. На фона на спомени от живота на Камелия Тодорова ще чуете едни от най-обичаните ѝ песни, сред които „Да е влюбен този свят”, „Ден и нощ”, „Не ме гледай така, момче”, „Прошепнати мечти”, както и най-известните ѝ изпълнения на джаз, рок, соул, фънк и арендби музика. Всичко това се допълва от специално създадено за проекта визуално съдържание.

„В една кариера, както и в самия живот, невинаги всичко не е розово. Има и трудни моменти. Но този спектакъл показва колко е важно човек да не се отказва и да преследва мечтите си. Това, което винаги съм искала да правя с музиката си, е да радвам хората“, споделя Камелия Тодорова.

„Моят глас“ е покана да надникнете в един живот, изпълнен с прекрасна музика, лични истории, емоции, вълнения и неповторимите глас и присъствие на Камелия Тодорова.

Автор на спектакъла е Камелия Тодорова. Зад визуалното съдържание стои Васил Къркеланов. Сценограф е Мариета Ценова. Юлиан Янев е автор на аранжиментите и ръководител на музикалния квартет зад пианото. Останалите музиканти са Щерион Пилидов – китара, Радослав Славчев – бас, Борислав Петров – ударни. Беквокали са Елена Сиракова, Катя Кръстева, Христина Нейкова и Мартин Константинов.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.