Гласът на лятото пристига в България за поредица от 3 концерта през август

Гласът на лятото пристига в България за поредица от 3 концерта през август

La Mari от Chambao – eдин от най-обичаните гласове на Испания включи Пловдив, София и Варна в голямо световно турне. Концертите започват това лято от Малага и ще обхванат както много градове в Испания, така и Европа и Латинска Америка като идеята е да продължат и през 2023-та година.

La Mari печели безрезервната обич на българската публика през последните 10 години. Усещането е взаимно, а България се превръща в една от териториите, на които стъпва успешната й кариера извън Испания. Самата La Mari споделя, че е била много учудена, когато през 2005-та година получава покана за концерт в София.

Оттогава започва и връзката й с България, изразена през годините в серия от отделни концерти, турнета, издадени компакт дискове, гостувания в медии и все по-голяма обич и привързаност между нея и публиката.

С това своеобразно турне от три концерта, La Mari ще стъпи за първи път на сцената на Античен театър Пловдив, както и за първи път ще направи концерт на открито в София, благодарение на екипа на стадион „Юнак“.

Програмата за концертите й е обещаваща и ще бъде над 2 часа музикална разходка както в репертоара на Chambao, класически фламенко парчета, така и с нейни авторски композиции.

Билетите за концертите са на цени от 30 до 50 лв и са в продажба в мрежата на eventim.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.