Кали пя за медалистите ни в борбата

Кали пя за медалистите ни в борбата
Кали пя за медалистите ни в борбата

Дни след концерта без аналог у нас – Калиграф, на който Кали представи новата си музика с огромен успех, една от най-обичаните певици беше поканена да отпразнува победите на нашите борци – мъже и жени, на  европейското първенство в Будапеща. 

Няколко часа Кали и БМХ Бенд забавляваха спортистите с безупречни изпълнения на живо.

За нас беше чест да бъдем част от този празник на българския спорт. Свирихме за страхотни хора и професионалисти, каквито вярвам сме и ние с БМХ Бенд. Желая им още много медали – за тях и за България.

Великолепната триетажна торта, украсена с ликовете на всеки един от 10-те призьора в Будапеща, бе разрязана от медалистите, патрона на тържеството Данаил Ганчев и президента на федерацията Христо Маринов. Изисканото тържество бе организирано от Гриша Ганчев, един от благодетелите на българската борба и член на управителния съвет на федерацията.

В унгарската столица България записа най-доброто си класиране за последните 30 години! Тайбе Юсеин и Кирил Милов се окичиха със злато, сребро взеха Миглена Селишка, Евелина Николова, Едмонд Назарян и Ахмед Батаев, а с бронз си тръгнаха Юлияна Янева, Айк Мнацаканян, Георги Вангелов и Рамазан Рамазанов.

Кали пя за медалистите ни в борбата
Кали пя за медалистите ни в борбата

Часове след срещата с шампионите Кали споделя: „Да се завърна на музикалната сцена с нова музика, която извира от душата и сърцето ми за мен е огромно щастие. Уверена съм, че сме на прав път, защото вече имаме последователи, които представят музиката си с нов аранжимент с оркестър и изтъкнати музиканти, в лицето на голямата Софи Маринова и Ку-Ку Бенд. С нетърпение очаквам срещите ми с публиката на големи фестивални  и концертни сцени, където ще им дадем истинска, жива музика.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.