СОНИК СТАРТ организира кръгла маса в Пловдив

СОНИК СТАРТ  организира кръгла маса в Пловдив
СОНИК СТАРТ  организира кръгла маса в Пловдив

Целта на дискусията е да повиши осведомеността на местната власт

Социалната организация СОНИК СТАРТ, с която на 01.02.2022 Община Пловдив сключи договор за управление на Комплекс за социални услуги „Свети Георги“, се представя с първото си публично събитие в областния град. На 11 март (петък) от 15:00 часа в Комплекс „Св. Георги“ кръглата маса ще провокира местната общественост чрез богата дискусия с общинските съветници и кметската власт.

През последните 13 години организацията успя да се наложи на национално ниво като доставчик на социални услуги с високо качество. Част от дейностите на СОНИК СТАРТ са насочени към създаването на условия за социални контакти и възможности потребителите да се чувстват неразделна част от обществото, както и да бъдат предоставени качествени, достъпни и устойчиви услуги според индивидуалните им потребности.

Една от темите по време на кръглата маса, по която ще дискутират присъстващите на форума е: Подкрепата на професионалистите: по хоризонтала и вертикала, на местно, регионално и национално ниво. Сред обсъжданите въпроси ще бъде засегнат и този за Работата в общността: овладяно предизвикателство и поглед в бъдещето. Сред участниците ще бъдат освен Иван Иванов – управител на СОНИК СТАРТ и Недялка Дойчева – ръководител на Комплекса „Свети Георги“, и поканените общински съветници от Община Пловдив, кметът Здравко Димитров, заместник-кметът Георги Титюков, Румяна Петкова – изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане, както и други заинтересовани страни.

СОНИК СТАРТ  организира кръгла маса в Пловдив
СОНИК СТАРТ  организира кръгла маса в Пловдив

По време на срещата ще бъдат обсъдени и новите предизвикателства и възможностите в сферата на социалните услуги.

Кръглата маса има за цел да разшири кръгозора и да чуе мнението на общността, което ще бъде изключително полезно, както за екипа на СОНИК СТАРТ, така и за цялостното развитие на услугите в сферата и подобряването на тяхната ефективност.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.