Instagram блокира Санта Китана

Instagram блокира Санта Китана заради твърде „откровени“ снимки

Приложението сложи X върху снимките на българката. Тя пуска нов профил

Instagram блокира Санта Китана заради твърде "откровени" снимки
Instagram блокира Санта Китана заради твърде „откровени“ снимки

Вече повече от месец Instagram „държи в плен“ профила на най-атрактивната ни изпълнителка. Приложението скри снимките на Санта Китана, с което яростно разочарова хилядите й последователи.

Възможна причина за този бан са чистата сексуална провокация в кадрите на Санта и вълната от откровени коментари, които те винаги предизвикват.

„Аз никога не съм крила, че точно това е моята цел- да провокирам. – споделя Санта Китана- Но за разлика от други артисти, които отчаяно търсят внимание, с перфектно режисирани пози и обработени снимки, аз се показвам такава, каквато съм. Не съм виновна, че винаги съм страхотна…особено без дрехи.“  

Instagram блокира Санта Китана заради твърде "откровени" снимки
Instagram блокира Санта Китана заради твърде „откровени“ снимки

Като един от артистите, в жива социална връзка с феновете, Санта Китана не може да си позволи дълго да е без официален профил в Instagram. Вече е на линия новият й социален канал, в който също не липсва сексуално намигване.  

На https://www.instagram.com/santa__kitana/  може да се видят най-харесваните снимки от стария профил и да се следи за нови, смели кадри от изпълнителката на „Гола икона“.

Изкусителната дързост на българката стана известна и в съседна Румъния. От няколко години Санта Китана живее там, а в последните месеци влезе и в румънската жълта преса, заради връзката си с плейбоя Тристан Тейт.

Двамата бяха засечени в смущаващи пози в популярно румънско заведение и веднага попаднаха под обстрела на папараците. Българката обаче не крие, че за сега няма намерение да се обвързва сериозно и всяка връзка с мъж е подчинена единствено и само на забавлението.

Санта Китана и Тристан Тейт

Още признания от „голата икона“ на поп музиката може да се открият в актуалния брой на сп. ELLE, на корицата, на който е Санта Китана. Разговорът между страниците пари до горещо и обещава интересни емоции.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.