Евгени Минчев: На „Оборище“ сме аз, торти „Нико“ и Лили Иванова

Евгени Минчев: Мария Антоанета е първият пиар на торти „Нико“

С шегата на Евгени Минчев, че кралица Мария Антоанета е била първият пиар на торти „Нико“ като е казала  „Като няма хляб, яжте пасти“, бе открита първата сладкарница на асеновградските майстори на изкушенията на ул. „Оборище“ 23.

Гостите по достойнство оцениха трите своеобразни капана за чревоугодници – ъгълът с ръчно правените сладоледи, щандът с пасти и торти и  витрината с десетките видове печива.

Питата-слънце събра овациите на тв звездата Маргарита Михнева и актрисата Ирен Кривошиева. Другите телевизионери Ирина Цонева и Камен Алипиев-Кедъра се събраха на раздумка с агент Тенев.

Бизнесдамите Мая Хътчинс, Силвия Хрисимова-Шонлебе, Славка Каравелова, Гери Тодорова се постараха да опитат от всичко, но дори просекото не им помогна да се справят с изобилието.

Евгени Минчев не пропусна да се похвали, че той и Лили Иванова живеят недалеч от  „Нико“ и могат да притичват за кроасани и къпана баница.

Всеки гост получи бисквита с логото на марката, а за най-малките почитатели на веригата имаше лимонада с малина. Това предизвика находчивостта на Минчев, който запита “Като имате лимонада от Малина, нямате ли лимонада от Галена?“. Само почитателите на попфолка го разбраха….

Евгени Минчев: Мария Антоанета е първият пиар на торти "Нико"
Евгени Минчев: Мария Антоанета е първият пиар на торти „Нико“
Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.