„Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“ – случки и снимки с Иван Кръстев по света

„Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“ – книга за приключения по света
„Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“ – книга за приключения по света

Има доста пътеводители и пътеписи, в които сте чели за всякакви туристически дестинации, с исторически и статистически данни! Но днес искаме да ви представим една по-различна книга, която ще грабне всеки един пътешественик, обичащ да пътува и да чете за интересни и вълнуващи дестинации. Това не е обикновен пътеводител – това е отражение на душата на един неуморен пътешественик, мечтател, кулинарен гид и умел разказвач на истории!

В „Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“ авторът Иван Кръстев е събрал 9 разказа от 4 континента, където главният герой е самият той. Всяко едно негово впечатление и емоция, което е изпитал по време на пътуванията си е сред редовете на книгата.

Това е един „коктейл“ от много пътешествия, с много любопитна информация за местата, посетени от автора! Това не е художествена измислица, не поредният пътеводител, не е някой роман – това е разказ за неспиращи приключения през погледа на един пътешественик!

Книгата съдържа и полезна информация за това как и кога да се планира пътуване до дадена дестинация, кои места е добре да се посетят, къде да се отседне и още любопитна информация, което я прави и полезен наръчник за пътуване.

Читателите ще се пренесат на различни места – като започнат приключението си от невероятните плажове в Тайланд, преминат през пясъците на Сахара и се изскачат на връх Ком. Ще плуват с делфини или ще са затворени в клетка с жив тигър, а защо да не пояздят и камила. Ще се разходят сред древните градове на маите в Мексико, сред голяма част от снимачните площадки на Star Wars в Тунис и сред високите небостъргачи на футуристичният Сингапур.

Ще усетят емоцията от „най-щурият“ град в Египет – Кайро, както и магията на Ориента в Истанбул, където косите им ще бъдат разрошени едновременно от европейските и азиатските ветрове … Но това не е всичко – всеки ще намери нещо за себе си!

Няма как да устоите на изкушението да не разберете какво ви очаква в тази пътешественическа вихрушка от разкази, към която е добавен и богат снимков материал, лично заснет от Иван Кръстев!

Ако вече сте любопитни, четете по-долу

„Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“ – книга за приключения по света
„Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“ – книга за приключения по света
„Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“ – книга за приключения по света
„Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“ – книга за приключения по света

Ако още не си се потопил в приключението – сега е моментът и може да я поръчаш онлайн

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.