Нова песен от Darya x Bad Poetry – „Танцувай с мен“

Нова песен от Darya x Bad Poetry  - „Танцувай с мен“
Нова песен от Darya x Bad Poetry – „Танцувай с мен“

Едно случайно запознанство в социалните мрежи води до създаването на най-актуалния музикален тандем: Darya x Bad Poetry.

 „Танцувай с мен“ е втори авторски проект на Дарина и Борислав, които броени дни след промотирането на песента в YouTube събират близо 200 хиляди уникални гледания.

ТАНЦУВАЙ С МЕН

„Танцувай с мен“  е по музика и текст на Борислав Тонев-Bad Poetry, който завършва „Музикална продукция“ в Лос Анжелис и има стаж в звукозаписно студио в Холивуд. След завръщането си в България развива страстта си към музиката и заедно с приятел основава малък лейбъл. Продуцира артисти като Briella и Cool Kid$, пише песни за други независими изпълнители.

В момента основният фокус на Борислав е насочен към проектите му с Darya, с уговорката: „Това, което ни движи е да правим готини неща и да се забавляваме повече, отколкото да гоним успех на всяка цена и с всички средства“.

Нова песен от Darya x Bad Poetry – „Танцувай с мен“

Творческата му половинка Darya споделя напълно този начин на работа и добавя към него стимулираща доза адреналин. Дарина е от типа момичета work hard/play hard, а  второто доказва със занимания по MMA, бодибилдинг, сноуборд и други пулсиращи на висока честота усещания. От малка е привлечена към музиката- свири на пиано, пее, а сега усетът й за елегантност в изкуството се проявява и в изкушението й към модния дизайн. Освен още качествени песни с Bad Poetry, Darya планира да пусне колекция дрехи със свой бранд.

Нова песен от Darya x Bad Poetry  - „Танцувай с мен“
Нова песен от Darya x Bad Poetry – „Танцувай с мен“
Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.