ESKO представя албума „Наопаки“ с изложба от бъдещето

С изложба от бъдещето  ESKO представя албума „Наопаки“
С изложба от бъдещето  ESKO представя албума „Наопаки“

С добавена реалност и арт инсталации, уникалното събитие показва как един млад човек печели битката с депресията

Третият музикален албум на ESKO се появява с уникално представяне, сякаш от бъдещето. На 1 септември, от 18.30 часа, в иновативното артпространство Nova Art Space, изпълнителят открива изложбата „Виж, чуй, усети“, като част от промоцията на новия си албум „Наопаки“.

Към всяка песен от него, е създадена арт инсталация, а музика и визия са свързани чрез специално приложение, което добавя виртуална реалност и обогатява усещането. Индивидуални слушалки ще позволят на всеки от присъстващите да се потопи неповторимо в музиката и с всички сетива  да влезе в нестандартния, но много интересен свят на Веселин Кръстев – ESKO.

Повече за Веселин Кръстев – ESKO и невидимата „героиня“ в неговия албум

С изложба от бъдещето  ESKO представя албума „Наопаки“
С изложба от бъдещето  ESKO представя албума „Наопаки“

ESKO живее в Германия от 10 години. Завършва висшето си образование – в университета в Регенсбург – специалностите „Наука за медиите“ и „Културология“. В момента се занимава с графичен дизайн, а доскоро управлява и собствен моден бранд. Именно напрегнатото ежедневие в чужбина и високите изисквания, които сам поставя пред себе си, го изправят пред предизвикателството на депресивните състояния.

Албумът дава акцент точно към тази важна за него тема – депресията, с която се сблъсква и преборва успешно, благодарение на най-близките си хора-неговите родители и приятелката му, която също е българка.

„Целият албум е вследствие на това, през което преминах.- разказва Веселин– Искам да го споделя и с песните да покажа цялата гама от усещания, неспокойства и лутания на един човек в депресия. Организмът ми беше попаднал в някакво гранично, пагубно състояние. Дори в песента ми „Шоу за дявола“ разказвам как съм усетил депресията: мислите минават трескаво през главата, искаш да се откъснеш от тях, обаче не можеш… Чрез албума се стремя да кажа и покажа, че нещата може да се подобрят и отново да живееш със заряда и емоцията, която си имал, но за момент- изгубил.“

Хип-хоп  изпълнителят вече е загърбил „дяволското“ и гледа напред. Нещо повече-в края на септември му предстои сватба с приятелката му Кристина, с която са заедно още от училище. Експериментира в музиката и споделя житейския си опит без притеснение и със самочувствието на успешен млад човек.

„Наопаки“ е третият албум на ESKO. Първият излиза през декември 2013г., със заглавие „500 стигат“ и е изцяло в тематиката за българското робство и българския дух. Вторият албум се нарича „Ластик“, като ESKO признава, че между двата албума е имало малка пауза, в която е търсел себе си като артист. Нарича го „експериментален“, защото в него пробва нови рими, тематики и звучене.

Третият, „Наопаки“, е на ход, като излиза официално на пазара на 2 септември 2021г., а присъстващите на уникалното представяне-изложба ще имат възможността да го чуят и купят първи!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.