Алекс, синът на Мисис България Вики Божилова стана „Дете на годината“

Синът на Мисис България Вики Божилова стана „Дете на годината“
Синът на Мисис България Вики Божилова стана „Дете на годината“

Футболната надежда бе отличен в категория „Спорт“ на церемонията в хотел Маринела

Синът на Мисис България Вики Божилова стана „Дете на годината“ - на снимката с майка си и баща си Траян
Синът на Мисис България Вики Божилова стана „Дете на годината“ – на снимката с майка си и баща си Траян

Младата футболна надежда Алекс Божилов бе отличен в категория Спорт в награждаването за почетната титла „Дете на годината“.

Второто издание на благотворителната инициатива се проведе в столичния хотел „Маринела“. Номинираните бяха излъчени в 11 категории – спорт, академични постижения, спортист със специални потребности, изкуство, доброволчески и хуманитарни инициативи, учител и треньор на годината.

Със статуетка „Дете на годината“ в категориите „Добротворец на годината“, „Помощ от чужбина за децата на България“, „Общ принос към децата“ и специална награда „Добро сърце“ бяха наградени личности, които с отдаденост и любов подпомагат децата у нас.

Алекс е син на Вики Божилова, носителка на титлите „Мисис България“ и „Кралица на света“ и има големи успехи във футбола. Участвал е в Milan Academy Junior Camp.

След като получи приза си Алекс Божилов заяви: Благодаря на моите грижовни родители, на организаторите, журито, моите учители, на всички мои треньори за подкрепата, любовта и вярата в мен!“

Сдружението „Дете на годината” е неправителствена организация, чиято цел е подкрепа и развитие на децата в България. Тя се реализира в различни направления – даряване на апаратура и обзавеждане за детски отделения в болници в София и страната; подкрепа на деца от социално слаби семейства и институции; насърчаване на доброволческите инициативи на децата и младежите; спортни и културни мероприятия.

В организацията са обединени единомишленици, които са осъзнали, че бъдещето на страната е в децата и възрастните трябва да носят отговорност за тях и това, което им дават като пример.

Инициативата „Дете на годината“ ни напомня за десетките деца в страната, които учат, тренират, справят се с трудностите и успяват. Помагат и дават пример на всички. Това са деца, които ще градят бъдещето ни и вярваме, че е достойно да дадем повече гласност на делата им.

Грижим се и мотивираме децата, вдъхваме им надежда и им даваме сила да се развиват и да не се страхуват от предизвикателствата на живота, защото изпитанията се дават на силните“, разказват организаторите.

Цялата церемония можете да видите тук:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.