Васил Найденов аплодира звездите на Intelligent Music Project в София

Васил Найденов аплодира ззвездите на Intelligent Music Project в София
Васил Найденов аплодира ззвездите на Intelligent Music Project в СофияНики Кънчев – също

В столичната зала Универсиада приключи българската част от турнето на супергрупата на д-р Милен Врабевски  Intelligent Music Project и Рони Ромеро “The Creation Tour”, в което специални гости бяха легендарният барабанист на Рейнбоу и Блек Сабат – Боби Рондинели, както и настоящият вокалист на Назарет – Карл Сентанс.

 Intelligent Music Project
 Intelligent Music Project

След като представиха своето шоу в Пловдив, Варна и Бургас, музикантите изсвириха и в София както песни от новия албум на Intelligent Music Project „The Creation“, който излезе в началото на март, така и някои от най-популярните си песни през годините.

 Intelligent Music Project

Изненада не само за публиката, но и за организаторите бе присъствието на голямата българска звезда Васил Найденов, който изгледа целия концерт на Intelligent Music Project, Рони Ромеро, Боби Рондинели и Карл Сентанс като част от публиката в зала Универсиада.

Друг специален гост на шоуто беше и един от най-популярните телевизионни и радио водещи Ники Кънчев.

Традиционно концертът беше открит от Елена Розберг, която покани на сцената създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски, който приветства публиката и разказа за част от своята дейност с Фондация Българска Памет.

 Intelligent Music Project
 Intelligent Music Project

 След това под светлините на прожекторите се качиха всички музиканти, а публиката беше на крака още от първата песен, наслаждавайки се на хубавата музика, звучаща от сцената.

„За нас е много важно не просто да пеем и свирим песни, а да предаваме чрез тях смислени послания. Живеем в трудни времена и чрез своите текстове с Intelligent Music Project и д-р Милен Врабевски се опитваме да даваме смисъл на хората да продължат напред. Един от начините това да се случи е да си помагаме, да бъдем заедно!“.

Това послание от сцената отправи вокалистът на българската супергрупа и на легендарните Рейнбоу Рони Ромеро, след което слезе сред публиката, за да изпее заедно с нея една от най-красивите балади на Intelligent Music Project – „Listen“.

Тя е посветена на семействата с репродуктивни проблеми – дългогодишна кауза на д-р Милен Врабевски.

 Intelligent Music Project
 Intelligent Music Project

След няколко биса, концертът приключи с изпълнението на песента Yesterdays That Mattered, за която на сцената се качиха всички музиканти – Рони Ромеро, Карл Сентанс, Боби Рондинели, Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Ивайло Звездомиров, Боби Косатката, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов и Иво Стефанов.

The Creation Tour продължава на 17-ти юни в Солун, а организаторите предвиждат то да се завърне през септември с още концерти в България.

 Intelligent Music Project
 Intelligent Music Project

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.