DONY cosmetics и Дони Василева със заслужен приз

Дони Василева с престижно признание
Дони Василева с престижно признание

Създателката на родния бранд „Дони козметикс“ бе отличена с приза „Мисис Дама на годината“ 2021 на проведената за тринадесети  пореден път в бална зала „Монтесито“ церемония

Дони Василева с престижно признание
Дони Василева с престижно признание

За първи път своята козметична линия Дони представя в края на 2019-а година. Две години по-късно, въпреки пандемичната обстановка брандът стъпва на няколко европейски пазар.

В момента носителката на титлата Мисис Баба Universe работи по третата серия на Дони Козметикс.

Първата серия козметични продукти на “DONY cosmetics” е с позлатени български корени, като в състава на кремовете “Pure Gold” е заложен уникалния природен комплекс от българско розово масло и розова вода. В комбинация с мощното успокояващо действие с дълготрайна защита на чистото злато.

Втората серия козметични продукти “Wild Queen” на “DONY cosmetics“ е разработена на базата на Био масло от шипка. Те не само са създадени и произведени в България, а всяка съставка вложена в козметичната линия е отгледана по нашите земи.

Дони Василева с престижно признание
Дони Василева с престижно признание

Отличието „Българска козметична компания“ се присъжда за неуморната работа на Дони Василева да помага на жените в борбата със стареенето на кожата на лицето, шията и деколтето.

За да бъде по близо до българките избрали силата на розовата вода, масло и чистото злато, Дони Василева започна серия от срещи на живо с дамите в цялата страна.

Целта на мини-форумите е по-пълноценното и ефективно използване на продуктите, съчетано с полезни съвети за грижа за кожата в домашни условия. Всяка неделя срещите се излъчват он-лайн във Фейсбук и Инстаграм профила на Дони Козметикс. 

Организатор и   продуцент  на  наградите  „Мисис Дама на годината“  са  агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.

Още за наградите Мисис Дама на годината четете тук https://dromomania.bg/2021/05/21/%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d1%80%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%bc%d0%b8%d1%81%d0%b8%d1%81-%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-13/embed/#?secret=bJVjGHqiJVPlease follow and like us:

Реклама

One thought on “DONY cosmetics и Дони Василева със заслужен приз

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.