Илияна Лазарова кани на „Сватба със закъснител“

Илияна Лазарова кани на „Сватба със закъснител“
Илияна Лазарова кани на „Сватба със закъснител“

Актрисата е булка, а Филип Аврамов младоженец в нова ситуационна комедия

Илияна Лазарова кани на „Сватба със закъснител“
Илияна Лазарова кани на „Сватба със закъснител“

Сцената на  театър „Театро“ на 5 март от 19ч. ще зарадва публиката с премиерния спектакъл „Сватба със закъснител“ от Робин Хоудън, продуциран от Фахрадин Фахрадинов и Feri Art. Това е една от най-дълго играните британски комедии.

Премиерата на постановката бе в края на януари, а ситуационната комедия вече успяха да гледат и зрителите във Варна.

Спектакълът е дело на режисьора Николай Гундеров с участието на Филип Аврамов, Илияна Лазарова, Мая Бежанска, Тони Минасян, който е и преводач на пиесата, и Христина Джурова.

Илияна Лазарова кани на „Сватба със закъснител“
Илияна Лазарова кани на „Сватба със закъснител“

Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно – с краката нагоре.

Под брачното легло на Бил (младоженецът) цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор.

Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил (младоженецът), който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл (булката), която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”?

Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?

„В това представление лъжата ще бъде на преден план. А истината е достатъчно нелепа, за да й се вярва. Възползвайте се от сватбената покана и елате в театъра с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници.

Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до оглушителен смях“, споделят от екипа на постановката.

„По време на действието се развиват много забавни ситуации, но също така има и лека тъга и болка в душите на героите, която ни кара да се лутаме в поредица от различни въпроси, които вълнуват хората по цялото земно кълбо“, споделя актрисата Илияна Лазарова, която влиза в ролята на булката Рейчъл.

Зрителите ще могат да гледат „Сватба със закъснител и на 27 март в театър „Театро“ в София. 

Тази пролет предстои да гледаме Илияна Лазарова и във филмът „Голата истина за група Жигули“ на режисьора Виктор Божинов. Актрисата вече работи и по нови театрални и филмови проекти, които предстои да видят бял свят.

ОЩЕ ЗА ИЛИЯНА ЛАЗАРОВА:

Илияна Лазарова е завършила театрален и филмов институт „Лий Страсбърг“ в Ню Йорк. Участвала е в сериалите „Стъклен дом“, „Седем часа разлика“ и в двата сезона на „Връзки“. Играе главна роля в американската продукция „Вампирска нация“. Във филма участва актьорът Нийл Джаксън – един от враговете на Джеймс Бонд в лентата „Спектър на утехата“.

Нейн партньор е Андрю Лий Потс от американския фантастичен сериал „Първично”. Илияна Лазарова има редица роли в постановки на театъра на „Лий Страсбърг“ в Ню Йорк, а също и на българска сцена. От септември 2013 година до днес е част от трупата на ДКТ “Константин Величков” – Пазарджик.

Преди няколко години Илияна продуцира в Народния театър „Иван Вазов“ представлението по пиесата „В съседната стая или пиеса за вибратора“ на Сара Раул, номинирана и получила наградата „Пулицър”.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.