Мисис България Роксана Кирилова с благотворителна акция

Мисис България Роксана Кирилова с благотворителна акция
Мисис България Роксана Кирилова с благотворителна акция

В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово, Мисис България Роксана Кирилова и известна столична мандра станаха символ на човечността и отзивчивостта в името на доброто.

Те организираха благотворителна акция към кризисния център на фондация П.У.Л.С в гр. Перник, в който дариха едни от най-ценните и нужни хранителни продукти-кисело мляко и сирене.

За жените и децата, минали през домашното насилие и потърсили помощ в Центъра, това е повече от Коледен подарък. За тях това е израз на надежда, оптимизъм, вяра и отношение, че въпреки всичко Витлеемската звезда свети и за тях.

Името на Мисис България Роксана Кирилова се свързва с различни стойностни социални каузи, а тази дейност тя е превърнала в свое призвание.

Въпреки всичко, тя не можа да скрие сълзите си, получавайки Благодарствена грамота от мандрата за подкрепата и приноса в посока позитивна промяна на нагласите на нашето общество, връчена от председателя на Фондация”П.У.Л.С” Екатерина Велева. За нея това е най-ценният подарък-признателността и благодарността!

Красавицата не пропуска благотворителните кампании на Фондация ”Мечта за дете”, участвала е в първата благотворителна инициатива на Рицарите на Малта у нас.

Заедно със сина си Марк участваха в благотворителната кауза „Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в кампанията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни продукти и парични средства.

Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многобройни подаръци.

Последното й впечатляващо участие бе в най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на пациенти с рак на гърдата в Европа – Race for the Cure. Роксана Кирилова е носителка е на наградите „Business and Fashion Woman“ от „Business & Fashion Awards“, „Бизнес дама на годината” в категория „Благотворителност” и др.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.