Qatar Airways вече лети до Сан Франциско, а от 15 март 2021 г. и до Сиатъл – втората нова дестинация в САЩ

Qatar Airways вече лети до Сан Франциско, а от 15 март 2021 г. и до Сиатъл -  втората нова дестинация в САЩ
Qatar Airways вече лети до Сан Франциско, а от 15 март 2021 г. и до Сиатъл – втората нова дестинация в САЩ

Qatar Airways обяви старта на четири седмични полета до Сиатъл от 15 март 2021 г. За националния превозвач на Катар това е седмата нова дестинация от началото на пандемията.

Полетите до Сиатъл ще бъдат изпълнявани с най-модерния Airbus A350-900 на Qatar Airways, предлагащ 36 места в Qsuite Business Class и 247 места в икономична класа.

Сиатъл
Сиатъл

Сиатъл е втората нова дестинация в САЩ, която Qatar Airways открива от началото на пандемията.

На 15 декември започнаха директните полети на авиокомпанията до Сан Франциско.

В началото четири полета в седмицата ще свързват Доха и Сан Франциско. Въпреки предизвикателствата на 2020 г., Qatar Airways остава ангажирана да проучи всяка възможност за подобряване на изживяването на милионите пътници, които ползват националния превозвач на Катар за своите бизнес и туристически пътувания. И да осигурява възможности за удобно достигане до все повече дестинации.

Ново е и стратегическото партньорство на авиокомпанията с Alaska Airlines, което ще даде след 31 март 2021 г. нови възможности за свързване на пътуващите от цял свят през Доха до западното крайбрежие на САЩ чрез връзки от Лос Анджелис, Сан Франциско и Сиатъл, допълвайки съществуващите стратегически партньорства на Qatar Airways с American Airlines и JetBlue.

Председателят и изпълнителен директор на Alaska Air Group, г-н Брад Тилдън, изрази радостта си от присъединяването на авиокомпанията към алианса oneworld и добави:

„Стартираме ново партньорство с изключителна авиокомпания като Qatar Airways.

Тъй като международните въздушни пътувания се възстановяват все повече, много сме развълнувани през следващата година да предложим на своите клиенти директните полети на Qatar Airways от Сиатъл, Лос Анджелис и Сан Франциско до Доха, а от там и до целия свят, както и ние да предложим нашите услуги до дестинациите от западното крайбрежие на САЩ, които обслужваме.“

Стартирането на полетите до Сиатъл допълнително затвърждава позицията на Qatar Airways на водещ превозвач от Персийския залив, осигуряващ глобална свързаност с САЩ.

Многократно награждаваната авиокомпания изпълнява 59 полета на седмица до 11 дестинации в САЩ.

Посетете http://qatarairways.com за повече информация относно възможностите за пътуване с Qatar Airways до Северна и Южна Америка.

Ще откриете информация както за директните полети на авиокомпанията, така и за възможностите до завиден брой дестинации, които предлага чрез удобни връзки с партньорите си.

И тъй като голяма част от пътуващите до САЩ са студенти, важно е да споменем най-новия продукт на Qatar Airways – програмата Student Club, която предлага на студентите ексклузивни намаления за пътуване, както и допълнителен безплатен багаж и безплатна промяна на датите на пътуването.

Student Club
Student Club

Програмата е съвсем нова и с амбиции да се развива и предлага все повече важни за студентите привилегии. Регистрацията в програмата е свободна, безплатна и без ангажимент, пътуванията не са ограничени, така че учещите се да могат да използват предимствата на Student Club както за пътувания с цел образование, така и за всички останали пътешествия, които планират.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.