Qatar Airways благодари на учителите в цял свят с 21 000 безплатни билета

Qatar Airways изразява благодарност към учителите в цял свят с 21,000 безплатни билета
Qatar Airways изразява благодарност към учителите в цял свят с 21,000 безплатни билета

Кампанията стартира на Международния ден на учителя (5 октомври) с предложение за двупосочен билет до избрана дестинация и възможност за пътуване до 30 септември 2021г.

Qatar Airways ще подари 21 000 безплатни билета на учители от целия свят, за да изрази огромната си благодарност към тяхната отдаденост и усилията, които полагат, за да направят света по-образован и стойностен и в днешните, изпълнени с предизвикателства времена на COVID-19 пандемия.

Кампанията стартира в 4:00ч. на 5 октомври и ще приключи в 03:59ч. на 8 октомври (катарско време)

Всички учители могат да се регистрират на http://qatarairways.com/ThankYouTeachers като попълнят кратък формуляр, след което ще получат уникален промоционален код.

Побързайте да изпратите регистрация, тъй като заявките ще се обработват според времето на направените регистрации и до изчерпване на предвидените билети.

Учители от 75 държави ще могат да заявят участие. За да се осигури прозрачност, всяка държава има определен брой промоционални кодове/билети според броя население, разпределени за трите дни на инициативата.

Ежедневно новите кодове ще бъдат зареждани в 4:00ч. (катарско време). Успешно регистриралите се и получили промоционален код участници ще могат да изберат дестинация и да резервират двупосочно пътуване икономична класа с Qatar Airways.

Освен това, те ще получат ваучер за 50% намаление за друг билет, който могат да закупят за себе си, за член от семейството или приятел.

И двете пътувания могат да бъдат осъществени до 30 септември 2021г.

От 2013г., Qatar Airways подпомага програмата „Образование за всяко дете“ на фондация Образованието преди всичко. Началото на програмата бе сложено през 2012г. от първата дама на Катар, Нейно Височество Шейха Моза бинт Насер, с цел драстично намаляване на броя на децата по света, които нямат достъп до образование или такова им е било отказано.

Нейно Височество Шейха Моза бинт Насер
Нейно Височество Шейха Моза бинт Насер

Всеки пътуващ с Qatar Airways има възможност да се включи с дарение, когато резервира пътуване на qatarairways.com или на борда на самолета.

Освен разпространение на програмата навсякъде по света, всяка година Qatar Airways дарява сума, равна минимум на събрана от пътуващите с авиокомпанията.

Спечелилите билет от кампанията ще могат да се възползват от специалната политика на авиокомпанията за гъвкави решения при промяна на плановете за пътуване.

Всеки билет, издаден до 31 декември 2020г., е валиден за използване не една, а две години, с право на неограничени безплатни промени и възможност за замяна на билета за ваучер за бъдещо пътуване с 10% бонус допълнителна стойност.

Повече можете да прочетете на qatarairways.com/RelyOnUs. * Предложението е валидно само за полети, изпълнявани от Qatar Airways.

Регистрация за участие могат да изпратят: учители, специалисти на деца със СОП, помощник учители/възпитатели, помощник-учители/асистенти, специалисти специална педагогика – ранно детско развитие, наставници, старши учители/директори, възпитатели/училищни съветници, начални учители, учители – средно образование, учители по англ. ез. като чужд език, специалисти професионално образование и обучение, специалисти по предучилищно образование.

Необходимо е да бъде представен служебен ID при регистрацията за полет. Летищните такси се заплащат от пътуващия.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.