Бели денс и стречинг се обединяват в ритрийта „Усещане за жена“

Катерина Борисова от денсгрупа „Шахира“ и треньорът Виктория Сиракова са ментори в името на здравето и красотата

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Определят есента като сезона на депресиите. Но всъщност есента е моментът за позитивно начало, в което тялото се подготвя за острата зима и предизвикателствата на пролетта. Женският организъм е особено сензитивен към тези промени и към всички емоционални и физически дразнители, които го дестабилизират и лесно причиняват дискомфорт. Осъзнатата грижа за телата ни е велико житейско умение, което не всеки постига, а  есенният ритрийт „Усещане за жена“ е създаден специално, за да пребори негативното и вдъхнови дамите за онази фина настройка на ума и тялото, с която ще се почувстват истински пълноценни. През няколко фантастични дни на октомври в сърцето на Троянския Балкан с приятни и кратки танцови комбинации и здравословен стречинг дамите ще получат ключ към собственото си стабилно „аз“.

Ритрийтът е специално разработен за жени, засипани в ежедневието си  от работа и грижи за дома; за тези, които пренебрегват времето за почивка;  за  втвърдените тела и  блуждаещия ум; за хладнокръвие в моменти, когато  нещата са извън контрол, а комуникацията с хората е твърде рязка… В помощ за изграждането на физическа и емоционална пластичност са менторите на проекта: Катерина Борисова – едно от най-популярните имена в магичния свят на бели денса, и сертифицираният инструктор по стречинг Виктория Сиракова.

Виктория Сиракова


Искаме да покажем на жените, че понякога със съвсем леки, но обмислени движения може да събудим нежната сила в себе си – споделя Катерина, – но истината, че техниките, които ще споделим с Виктория, освен за красота и самочувствие оказват благотворно влияние и на женското здраве – физическото и психическото.Танцът е леката терапия, която ни пази от вратата на лекарския кабинет. Осъзнатата грижа за тялото невинаги трябва да е тежка и трудна за изпълнение. Тя може да се предаде чрез приятността на танца и правилното изпълнение на мускулните упражнения.“

Уникалният по своята същност ритрийт се организира от 2 до 4 октомври в специално създадения „Тринити ритрийт център“ в Троянския Балкан. Местата са ограничени и съобразени с изискванията за здравословна сигурност.  Всички подробности за ритрийта, програмата, менторите и целите може да видите тук:
РИТРИЙТ

Бели денс и стречинг се обединяват в ритрийта „Усещане за жена“
Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.