“Ние!” – звездното интервю в неделя, на 20 септември, от 20:00 ч. на Фейсбук страницата на Център по себепознание “Орфей”

“Ние!” - звездното интервю в неделя, на 20 септември, от 20:00 ч. на Фейсбук страницата на Център по себепознание “Орфей”
“Ние!” – звездното интервю в неделя, на 20 септември, от 20:00 ч. на Фейсбук страницата на Център по себепознание “Орфей”

Първият гост на ежемесечния видео формат, в който доказани професионалисти, обичайно стоящи далече от светлините на прожекторите, разкриват тайните на своя успех, но… в контекста на личния си хороскоп, е архитектът Фикрие Булунмаз.

Тя е реставраторът на българската църква в Истанбул. Участва и във възстановяването на световноизвестната църква св. София, както и на дервишката обител в центъра на града.

Водещата Милена Павлова разчита звездните послания към госта, кодирани в часа на раждането му, както и настоящите небесни конфигурации в неговия живот, за да подскаже на зрителите, че само чрез самопознание, включващо дори науката астрология, човек може да извлече максималното от земното си проявление тук и сега.

Съгласно астрологичната карта, Фикрие Булунмаз е със Слънце и Асцендент в съзвездието Телец. За нея е важно да материализира красотата, да я направи практически приложима. Затова от ранна възраст избира професията на архитект. Водолей е най-високопоставеният знак в личния й хороскоп – управител на 10 дом.

Ето защо г-жа Булунмаз е новатор, първопроходник в професията си на реставратор. Дори външността й е необикновена, привличаща с нестандартността си.

През 2017 и 2018 г. Юпитер, планетата на късмета и разширението премина през съзвездията Везни и Скорпион. Те са владетелите на нейния 6 дом – домът на работата и ежедневната заетост. Не случайно това е времето на върховото й професионално постижение – завършване и откриване на Желязната църква и започване на изграждането на Центъра по суфизъм.

Следващата година Юпитер ще транзитира през знака Водолей – нейният Медиум цели.

Булунмаз планира именно през следващата година да създаде холограми и оригинални технически приспособления в Центъра по суфизъм.

Сатурн ще бъде в същия знак, което е гаранция за създадете на отдавна планирана от нея структура, в която ще обучава свои последователи. Духовният, 12-ти дом, се управлява от Овен, а Марс, който е владетелят на това съзвездие, се намира в знака Риби. Същевременно нейното Слънце, Венера и Меркурий живеят в 12 дом.

Г-жа Булунмаз е човек, поел в уникален духовен Път, за който казва, че е Път на Любовта, пътят на суфизма и дервишите.

Рационално и емоционално, режисьорът Стилиян Иванов представя явното и тайното на материалното и духовното в личния и професионален свят на “необикновени” хора, свързани с хилядолетния българския Дух.

“Ние!” – звездното интервю в неделя, на 20 септември, от 20:00 ч. на Фейсбук страницата на Център по себепознание “Орфей”

Премиера – 20 септември, неделя, от 20:00 ч., в навечерието на есенното равноденствие, във Фейсбук страницата на Център по себепознание “Орфей”.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.