Българката, живееща в Румъния шокира интернет

Секс с трима в новия клип на Санта Китана (видео 18+)

Санта

Секс с трима в новия клип на Санта Китана

Българката, живееща в Румъния шокира интернет. YouTube предупреждава за сладострастните кадри

Секс с трима в новия клип на Санта Китана
Секс с трима в новия клип на Санта Китана

Сцени горещи до червено, провокативни кадри, дръзки сексуални пози и чиста еротика показва Санта Китана в новия си клип „Гола икона“.

Видеото предизвика светкавична реакция и вълна  от коментари, секунди след като излезе в интернет и противопостави зрителите в два яростни полюса.

Едните със силни аплодисменти за качеството на продукцията, а другите с „широко затворени очи“ и смут от видяното. И двете групи настървено споделят мнение в интернет, гледайки клипа отново и отново.

Секс с трима в новия клип на Санта Китана
Секс с трима в новия клип на Санта Китана

Сюжетът разкрива модерна версия на приказката за Пепеляшка, в която героинята в клипа ( а може би и актрисата в живота!) е еднакво щедра в ласките и към мъжете и към жените.

Принцът е умножен по три, като  в ролята влизат едни от най-уважаваните имена от гръцката професионална, танцувална сцена- Alx Stav, Marios Chatziantoni, Tassos Pap.  

Познаваме ги от клиповете на гръцката представителка на „Евровизия“ Елени Фурейра, а в българската продукция се съгласяват да участват поради една единствена причина – познават и харесват Китана от общите им участия в европейски театри.

Секс с трима в новия клип на Санта Китана
Секс с трима в новия клип на Санта Китана

Всъщност Санта Китана е артистичния псевдоним на младата изпълнителка, която шлифова двигателната си култура в Крaлcкaтa кoнceрвaтoрия пo прoфecиoнaлни тaнци в Испания- същата, която завършва и Моника Крус, сестрата на Пенелопе.

Талантът на българката е оценен в множество зрелищни представления на световно признати хореографи в цяла Европа, а сега Санта Китана е решена на всичко, за да направи популярен и в България този стил на дръзко, безгранично, спиращо дъха изкуство.

Връщайки се към „Гола икона“ виждаме, че освен чувствените движения Китана „е откраднала“ още нещо от чужбина – добрите контакти с професионални дизайнери.

За шокиращите до сладка болка кадри помагат и артистичните костюми, изработени специално за „Гола икона“ от дизайнери във Франция, Англия и САЩ.

„Много внимателно избирам визията и хората, които ми я подготвят- споделя младата изпълнителка и добавя, че лично за нея няма нищо порнографско или необичайно във видеото към песента- Всичко, което виждате е начин на себеизразяване израз на идеите ми, по необичайно смел за пуританите начин.

Жената трябва да афишира своята сексуалност и удоволствие… Дори моят баща сподели, че не вижда нищо скандално и дори е очаквал повече.“

Думи, даващи силна заявка за следващия проект на Санта Китана, който вече се „пече“… А дотогава тя изгаря норми и канони в актуалната „Гола икона“:https://www.youtube.com/embed/OT8be9wqFfg?feature=oembed

Какво не знаем за Санта Китана:

  • Артистичният псевдоним Санта Китана е приет с иронично намигване в смисъла на Санта – света‘
  • Преди да стъпи на професионалната артистична сцена  е тренирала 10 години художествена гимнастика на високо спортно ниво. Притежател е на над 50 медала и купи от състезания в целия свят.
  • Освен, че учи модерни танци и визуално изкуство в Испания, младата изпълнителка  участва в прecтижния кoнкурc „Тaлaнт Мaдрид“. Там печели вота на публиката, като при това е единствената българка в проекта.
  • Стайлингът, който използва в клиповете си е дело на изявени дизайнери и артисти от чужбина. В екипа й има дизайнери, които подготвят костюмите на  Lady Gaga.
  • „Гола икона“ разкрива еротична версия за Пепеляшка. Песента описва героинята на Шарл Перо като съвременна, модерна, провокативна, дръзка, еманципирана жена, с неясни за зрителя сексуални предпочитания.
  • Родителите на Санта Китана я подкрепят напълно в стремежа й да представи един стил в поп арта, популярен в чужбина, но все още не намерил своя носител в България.
  • Искам да работя във всички области на модерното изкуство– казва Санта Китана и продължава  недвусмислено – Един артист трябва да може всичко, да прави всичко и да показва всичко.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.