Успехът си отива след всяко представление, той е здравето и семейството вкъщи, надеждата за по-добро, блаженството след добре свършена работа, казват 7-те дами на сцената на She’s The One

Татяна Лолова към силните жени: Запазете си психиката
Татяна Лолова към силните жени: Запазете си психиката

Татяна Лолова към силните жени: Запазете си психиката

„Запазете си психиката, защото тя е важна. Ако останете само физика без психика, на финала ще сте просто нищо. Светът е хубаво място и ние няма как да не опитаме този живот.“ 

Голямата актриса Татяна Лолова отправи тези думи към гостите на She’s The One – събитието на Dir.bg, което събра на една сцена историите на успеха на 7 жени от различни сфери.

Тук сме 7 The One, обърна се Лолова към дамите, поканени във формата – ТВ-водещата Десислава Стоянова ,  Биляна Савова – основател фондация „Мога Сам“, писателката Здравка Евтимова, първата българка, изкачила Еверест адв. Петя Колчева, топспециалистът по акушерство и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева и изпълнителният директор на „Български фонд за жените“ Надежда Дерменджиева.

„От раждането се опирам на комедията и съм длъжна да се усмихвам заради хората. Преживяваме тягостен период, но човечеството е преживявало много по-страшни пандемии – чума, война, глад“, каза Татяна Лолова и още веднъж подчерта ролята на запазената си марка – усмивката.

„Аз успехът не го меря – той си отива всяка вечер, с всяко представление, успехът не се складира някъде. Важен е контактът с публиката“, допълни голямата актриса.

„Бих искала да бъда успяваща, а не успяла жена. Не трябва да гледаме на успеха като на последна гара“, обясни и едно от най-харесваните ТВ-лица – водещата на  предаването „Преди обед“ Десислава Стоянова. 

She is the one  участничките
She is the one участничките

Писателката Здравка Евтимова, която влезе в американските учебници по литература с разказа си „Кръв от къртица“ очаква с любопитство екранизацията му, след като преди дни беше обявено, че по него ще бъде сниман филм.

„Този разказ е написан преди 30 години в труден за мен момент и ми помогна да се измъкна от нещо недобро. Успехът обаче е да имаш стабилно здраве вкъщи. Когато това го има, нищо друго не е пречка. Онова, което си направил трябва да говори повече от думите“, каза още писателката, която със своите думи в разкази предизвика хиляди българи отново да четат родни автори.

„Върнах се да работя в България, защото тук съм щастлива. Ние тук живеем хубаво, колкото и да не им се вярва на хората. Откривам успеха у дома, в семейството си“, разказа и д-р Кристина Чачева.

„Не си мислете, че лекарите сваляме престилката след работа и преставаме да мислим за пациентите си. Това взима енергия, но трябва да имаш и начин да балансираш“.

„Надежда вижда надежда в битката срещу насилието над жени и неслучайно се казва така. Това е обществен проблем, в който трябва да участваме всички“, призова и изпълнителният директор на Българския фонд за жените Надежда Дерменджиева,  за която защитата на правата е кауза 24/7.

Пътят към Еверест и успеха всъщност се подчинява на едни и същи закони, смята адв. Петя Колчева, първата българка покорила най-високия връх на планетата.

„Ако спазваш протокола и правиш това, което се изисква – нищо не е опасно. Отнася се както за битката с COVID-19, така и за алпинизма. Не амбицията, а любовта трябва да води към успеха“.

„Личната увереност, че можеш да се справиш с всяка ситуация, колкото и тежка да е и винаги да имаш план за действие в нея – това помага много срещу страха“, обясни и Биляна Савова. Основателят на фондация „Мога Сам“,  която години наред дава подкрепа на пациенти с множествена склероза, не спира да си повтаря и древно индийско правило.

„Всичко завършва добре, а ако не е добре – това не му е краят“.

От днес изключителните истории на 7-те дами ще бъдат публикувани в информационния портал Dir.bg, който за втора поредна година дава трибуна на личности, които има какво да разкажат за успеха в различни професионални сфери.

Събитието събра гости, приятели и партньори на Dir.bg на елегантен коктейл на открито пред Иновационен форум „Джон Атанасов“ в София Тех Парк.

Официални спонсори на She’s The One 2020 са A1, Philip Morris Bulgaria, Вина PIXELS, „Крадецът на Ябълки“, RiceUp! и White Water. 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.