От 15 юли Qatar Airways лети отново до София

От днес Qatar Airways лети отново до София
От днес Qatar Airways лети отново до София

През лятото 4 полета на седмица, изпълнявани с Airbus A320, ще свързват пътешествениците от България със света. Можете да резервирате и за Букурещ

От днес (15 юли) Qatar Airways отново изпълнява полети от и до София. Лятото полетите ще бъдат 4 на седмица, с кацане в Букурещ.

Маршрутът ще бъде опериран с Airbus A320, предлагащ 12 луксозни нови и изцяло трансформиращи се в легла кресла в Бизнес класа и 120 места в кабината на икономическа класа.

В допълнение към екзотичните дестинации, които авиокомпанията обслужва, пътуващите ще могат да резервират и удобните и изгодни полети между София и Букурещ.

Цените на http://www.qatarairways.com започват от 89 EUR.

След 25 октомври 2020 г. Qatar Airways възстановява предишното си разписание – 11 директни полета София – Доха седмично. Изпълнителният директор на Qatar Airways Group, Негово Превъзходителство г-н Акбар Ал Бакер каза:

“Развълнувани сме от възобновяването на нашите редовни полети до София. По време на пандемията, нашата авиокомпания стана най-големият световен превозвач, с пролетени над 50 милиона километра и прибрани над 1.8 милиона пътници у дома с около 15,000 полета по време, когато почти нямаше опериращи авиокомпнии.

Това ни позволи да натрупаме ненадминат опит в обезпечаването на безопасни и надеждни полети, необходими още повече в тези несигурни времена.

Гарантираме прилагането на най-високите стандарти в новите международните летищни процедури, както и в новите мерки за безопасност и хигиена на борда.

Станахме авиокомпанията, на която пътуващите от цял свят се довериха по време на тази криза и ще продължим да гарантираме най-сигурното и надеждно преживяване за нашите пътници.” Qatar Airway взе още по-сериозни мерки за безопасността на пътниците и екипажите.

Бяха въведени и допълнителни мерки като освен ръкавици, маски и очила, стюардният състав носи лични предпазни костюми на борда.

Направихме и промени в обслужването на борда с цел намаляване на взаимодействието между пътници и екипаж. Всички пътници трябва да носят маски.

В сила са специални правила и условия за всички съществуващи и нови резервации, за да може всеки, който има или планира да закупи билет да бъде спокоен за пътуването си и за вложените средства.

Сред условията са: безплатни промени на датите и дестинацията за пътувания до 31 декември 2020 г.

Билетите до тази дата са с валидност две години, вместо стандартната едногодишна валидност и други, които можете да проверите на http://www.qatarairways.com/RelyOnUs.

Разписание на полетите до 23 октомври:

Полетите Доха – София и София – Доха през Букурещ са в дни понеделник, сряда, петък и неделя

Доха (DOH) – София (SOF) QR219 излитане 07:20 ч., кацане 14:20 ч. София (SOF) – Доха (DOH) QR220 излитане 15:50 ч., кацане 22:30 ч.

София (SOF) – Букурещ (OTP) QR220 излитане 15:50 ч., кацане 16:55 ч. Букурещ (OTP) – София (SOF) QR219 излитане 13:15 ч., кацане 14:20 ч.

Националният превозвач на Катар спечели доверието на пътници, правителства, бизнеси и летища в целия свят. Наложи се като доверен партньор и много социално отговорна структура.

С възстановяването на всички възможни за опериране маршрути и засилване на партньорства, Qatar Airways е отдадена на това да продължи да развива мисията си да бъде авиокомпанията, на която пътуващите могат безусловно да се доверят.

За повече информация: Qatar Airways Group, Corporate Communications Department; тел: +974 4022 2200

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.