Енчо Керязов отново търси най-талантливите деца на България

Финалистите в категориите „Спорт“, „Образование“ и „Изкуство“ ще бъдат обявени на 21 март по време на деветите годишни награди „Нощ на звездите“ в зала Арена Армеец

От 10 декември до 10 януари 2020 година фондацията на най-добрият ни цирков артист в момента – Енчо Керязов, набира кандидатурите на талантливи деца от България.

Тримата финалисти в категориите „Спорт“, „Образование“ и „Изкуство“ ще бъдат обявени по време на деветите годишни награди „Нощ на звездите“.

Грандиозното събитие ще се проведе на 21 март 2020 година в „Арена Армеец“. В сайта на фондацията enchokeryazov.org има формуляри, в които учители и треньори могат да подават кандидатури на своите възпитаници 
http://enchokeryazov.org/?fbclid=IwAR1JY73ITpaLJfmWhTYOIN54j91OXRU_Eaabchx-p3XsKlMZAsVp4hgkf-k

И тази година разделите са три – образование, изкуство и спорт. Няма да има промяна по отношение на категориите. Няма да има промяна и в самия регламент – кои ще са допуснати до финала на 21 март в „Арена Армеец”.

За девета поредна година децата-кандидати ще бъдат оценявани от четиричленна комисия. Те ще са изключителни и доказали се професионалисти в своите области, които ще излязат със становище след 10 януари.

„Документите ще бъдат разгледани в срок от около месец, така не по-късно от 10 февруари ще обявим тримата финалисти във всяка категория“, каза Енчо Керязов и пожела успех на всички таланти.

Енчо Керязов отново търси най-талантливите деца на България
Енчо Керязов отново търси най-талантливите деца на България

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.