Проф. Стоян Денчев и УМЛАУЗ празнуваха с евродепутата Цветелина Пенкова и нейния екип

Цветелина Пенкова и  проф. д.ик.н. Стоян Денчев, председател на Общото събрание на Университет по библиотекознание и информационни технологии и председател на Университетска младежка академия за управление на знанието ( УМЛАУЗ )
Цветелина Пенкова и проф. д.ик.н. Стоян Денчев, председател на Общото събрание на Университет по библиотекознание и информационни технологии и председател на Университетска младежка академия за управление на знанието ( УМЛАУЗ )

Студенти, докторанти, млади учени заедно с проф. д.ик.н. Стоян Денчев, председател на Общото събрание на Университет по библиотекознание и информационни технологии и председател на Университетска младежка академия за управление на знанието ( УМЛАУЗ ), и доц. д-р Тереза Тренчева, зам.-ректор на УниБИТ и зам.-председател на УМЛАУЗ, стартираха коледните и новогодишните тържества и 8 декемврийския студентски празник в Информационния център на евродепутата Цветелина Пенкова.

Акцентът бе академичен и творчески дебат по темата „Младежки и университетски практики за Европа на знанието“.

УниБИТ представи своя успешен проект „УМЛАУЗ – една добавена реалност в реалността на УниБИТ“ и как бутиковото висше училище си партнира с други инициативни институции на Стария континент.

УМЛАУЗ е територия на сътрудничество на млади изследователи, които правят своите разработки в осем научни направления и секции, разказа доц. д-р Тренчева.

Цветелина Пенкова
Цветелина Пенкова

Брюксел ни очаква догодина с поредната научна конференция на УМЛАУЗ, вметна проф. д.ик.н. Стоян Денчев.

Изключително съм радостна да посрещна толкова млади хора в моя офис в Студентски град в навечерието на студентския празник и предстоящите светли новогодишни празници, вдъхновени и окрилени от жаждата за знание и просперитет, обърна се към присъстващите евродепутатът Цветелина Пенкова.

Идеи за съвместни бъдещи проекти в партньорство с екипа на г-ца Пенкова бяха обсъдени с колеги от СУ „Климент Охридски“, УНСС и НАТФИЗ.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.