ПРЕДСТАВИХА НОВАТА ГАМА PETRONAS SYNTIUM С ТЕХНОЛОГИЯ COOLTECH™

Дара Екимова пя на специалното медийно събитие

 ПРЕДСТАВИХА НОВАТА ГАМА PETRONAS SYNTIUM С ТЕХНОЛОГИЯ  COOLTECH™
ПРЕДСТАВИХА НОВАТА ГАМА PETRONAS SYNTIUM С ТЕХНОЛОГИЯ  COOLTECH™

На специално медийно събитие в Пловдив, PETRONAS Lubricants International (PLI) представи новата гама PETRONAS Syntium con CoolTech™, използвайки най-новата технология „от състезателна писта на пътя“ чрез най-модерни разработки масла за задвижващи системи.

Дара Екимова
Дара Екимова

Гамата включва първият смазочен продукт за хибриден автомобил и с това започва една нова ера за PETRONAS, която навлиза в пазара за електрически коли.

Специални гости на представянето на смазочните продукти от последно поколение, състояло се благодарение  на г-н Франко Морино, собственик и генерален мениджър на „Инталтекауто-ИТА“ЕООД, официален вносител на продуктите с марка Petronas за България, бяха г-н Клаудио Карлоне-Export Sales Supervisor Nordics, г-н Марко Торрака-Technical Support Advisor и г-жа Марта Бонджоанни-Export Area Manager за България и Румъния.

 ПРЕДСТАВИХА НОВАТА ГАМА PETRONAS SYNTIUM С ТЕХНОЛОГИЯ  COOLTECH™
ПРЕДСТАВИХА НОВАТА ГАМА PETRONAS SYNTIUM С ТЕХНОЛОГИЯ  COOLTECH™

По време на интерактивната презентация в хотел „Империал“ бяха показани различните видове износвания във вътрешността на двигателя.

Гамата PETRONAS Syntium с технология CoolTech™ е разработена със специална формула, използвайки масла със силни молекулярни вериги, които предпазват двигателя от прекомерно отделяне на топлина.

 ПРЕДСТАВИХА НОВАТА ГАМА PETRONAS SYNTIUM С ТЕХНОЛОГИЯ  COOLTECH™
ПРЕДСТАВИХА НОВАТА ГАМА PETRONAS SYNTIUM С ТЕХНОЛОГИЯ  COOLTECH™

Чрез еволюционна формула се гарантира работата на двигателя при контролирани температури като по този начин се предпазват жизненоважните точки на двигателя, оптимизирайки мощността и разхода на гориво, но преди всичко осигурява пълно спокойствие за водача на автомобила.

Смазочните продукти, бяха основни протагонисти на стенда PETRONAS al Motor Show в Женева 2019, а за първи път бяха представени в Глобален Център за Изследване и Технология към Петронас в Сантена (Торино), в присъствието на Луис Хамилтон и Валтери Ботас, пилоти в шесткратния световен шампион клас Конструктори F1 Mercedes-AMG PETRONAS Motorsport e del Team Principal Toto Wolff.

PETRONAS Syntium е един от трите продукта, които дават живот на PETRONAS Fluid Technology Solutions™, заедно с горивата PETRONAS Primax и масла за скоростна кутия PETRONAS Tutela, изиграли основна роля в това да позволят на Mercedes-AMG PETRONAS Motorsport да победят шампионата на Formula 1 шест последователни пъти – в категория Пилоти и Конструктори още от началото му , през 2014, когато започва и ерата на хибридни болиди в F1.

„Предразположението на PETRONAS към технологията и към повишаване на качеството е основна причина за постигането на високи резултати през последните сезони“, споделя Toto Wolff, Team Principal и CEO di Mercedes-AMG PETRONAS Motorsport.

„ Тази година празнуваме десет годишнина от партньорството – 10 години на предизвикателства, на технологично развитие, трупане на знание в трудни условия и в крайна сметка успехи постигнати на пистата.

През целият този период, PETRONAS непрекъснато се е стремял да усъвършенства технологиите си за победа в състезанията в състезанията, винаги готова да посрещне нови предизвикателства, повишавайки всяка година критериите.

Маслата разработени от PETRONAS са основата на нашите болиди и задвижващи системи от 2010 година и нашето партньорство се укрепваше сезон след сезон.

Зеления и сивия цвят на нашите болиди са се превърнали в икона в F1 – синоним на изключителна технология и компетитивност“.

След 2018 година, богата на успехи, през която PLI вложи 75% от своите инвестиции в разработка и технология, в проекти насочени към намаляването на вредни емисии на въглероден диоксид, сега компанията е готова да посрещне новите възможности за съвместно създаване на продукти, които да интегрират тези познания.  

Новата гама на смазочни продукти PETRONAS Syntium 7000 вече е налична в търговската мрежа на глобално ниво.

 ПРЕДСТАВИХА НОВАТА ГАМА PETRONAS SYNTIUM С ТЕХНОЛОГИЯ  COOLTECH™
ПРЕДСТАВИХА НОВАТА ГАМА PETRONAS SYNTIUM С ТЕХНОЛОГИЯ  COOLTECH™

За доброто настроение на гостите по време на галавечерта се погрижи младата поп звезда Дара Екимова, а на следващия ден се проведе и състезание на Картинг пистата „Лаута“ в гр.Пловдив.

ОЩЕ ЗА PETRONAS LUBRICANTS INTERNATIONAL:

PETRONAS Lubricants International (PLI) е подразделение , което се занимава с производство и продажба на масла с марка Petronas, национално петролно дружество на Малайзия.

Създадена през 2008, PETRONAS Lubricants International произвежда и продава пълна гама от висококачествени смазочни материали за индустриалния и автомобилен сектор в повече от 90 различни пазара по света.

С главен офис в Куала Лампур, PLI има повече от 30 офиса в 27 страни, управлявани чрез регионалните офиси в Куала Лампур, Торино, Бело Оризонте, Пекин, Чикаго и Дърбан.

Към момента в сектора е сред първите десет в света, PLI е сериозно ангажирана в агресивна фирмена стратегия ориентирана за поддържане на тази позиция и утвърждаването на компанията като един от главните производители на смазочни продукти на интернационално ниво.

Още интересни четива на https://magdalenagigova.blogspot.com/
Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.