9 звезди разказаха вдъхновяващите си лични истории в He`s the man

Пътят към успеха на Юлиан Вергов минал през общ работник и барман

He`s the man -  Юлиан Вергов
He`s the man – Юлиан Вергов

He`s the man – девет мъже „с добавена стойност” препълниха с почитатели, дух и вдъхновяващи лични истории столичния клуб City stage в сряда вечер.

Любимият актьор Юлиан Вергов, житейският и параолимпийски шампион Денислав Коджабашев, комикът Николай Станоев, носителят на медицински Оскар за безкръвни мозъчни операции доц. Станимир Сираков, най-младият писател с 8 книги зад гърба си Иво Христов.

He`s the man -  Иво Христов
He`s the man – Иво Христов
Насимо

А също така световноизвестният графити художник Насимо, готвачът-пътешественик шеф Филип Захариев, футболната легенда Стойчо Младенов и топжурналистът Светослав Иванов бяха „великолепната деветка” на дългоочакваното събитие „He`s the man”, организирано от dir.bg.

Пред водещия Деян Веселинов всеки от тях разказа за своя път към успеха, който невинаги е бил гладък и безпрепятствен.

Юлиан Вергов сподели, че заради чепатия си характер е изключван от две училища и е завършил вечерно школо. Пътят към успеха му минава през барманство, общ и сценичен работник.

„Късно – чак на 28 години, разбрах какво искам да правя, но не ме приеха във ВИТИЗ, защото вече бях възрастен за там.

Работех като общ и сценичен работник, за да си плащам театралния колеж, където имах късмета да попадна в класа на Цветана Манева”, сподели на сцената на „He`s the man” настоящата суперзвезда на киното, театъра и малкия екран.

Той разкри още, че детската му мечта не е била да се снима с фенки и да раздава автографи, а да стане боклукчия или шофьор на тир.

„Успехът за мен не е бил самоцел. Единственото нещо, заради което се кефя, е че зареждам хората с усмивки, когато правя това, което обичам“, каза комикът

Ники Станоев, който за всеобщо учудване (и за успокоение на майка си) е завършил бизнес администрация.

He`s the man -  Ники Станоев
He`s the man – Ники Станоев

Шампионът по тенис на маса, роден с една ръка – Денислав Коджабашев, сподели, че от дете е искал да печели всички игри пред блока, заради което се е научил да играе волейбол, баскетбол и т.н.

Първата му тенис маса била направени от… врата на гардероб, поставена върху няколко тухли.

He`s the man -  Денислав Коджабашев
Денислав Коджабашев

Мечтата на харизматичния Денислав след като приключи с активната си кариера е да създаде спортна зала, приспособена за хора с увреждания.

 Доц.  Станимир Сираков
Доц. Станимир Сираков

Сърцата на всички плени и изключителният специалист, носител на медицински „Оскар“ доц. д-р Станимир Сираков. Той представи пред многобройната публика на „He`s the man” своята „рецепта за успех”:

„Верни приятели, щастливо семейство и да си удовлетворен в професията си”.

Футболната легенда Стойчо Младенов уважи събитието, организирано от dir.bg, часове след като кацна в България. Той сподели пред многобройната публика, че е имал тежко детство и именно за да се пребори с бедността е искал много да успее във футбола.

  Стойчо Младенов
Стойчо Младенов

„Щастието на човек е семейството, което е създал“, категоричен е топ треньорът и баща и съпруг за пример. Запитан има ли шанс да се върне в ЦСКА, Младенов отвърна:

„Който премине през ЦСКА, остава белязан за цял живот. Ако има единомислие в отбора и ръководството му, ще се върна.”

Първото издание на „He`s the man” завърши с вдъхновяващите думи на топжурналиста от bTV Светослав Иванов: “Мисля, че всеки един от хората преди мен има какво да даде на обществото, това са хора, които се борят за човешкото в себе си, а истинският мъж на първо място си мисли, че е добър човек”.

Светослав Иванов
Светослав Иванов

Той сподели, че един от най-добрите уроци като баща е получил от Ричард Брансън, който е имал честта да интервюира: „Той казва: Ако искате децата ви да бъдат успешни в една област, не ги натискайте за каквото и да било против волята им, оставете ги да правят онова, което искат. Като родител вярвам в този съвет и със съпругата ми Вяра го спазваме… Успехът в живота е да видиш усмивка на лицето на детето си“, сподели Мистър 120 минути.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.