„Нека бъдем себе си“ – новото парче на Вирджиния Събева GINI

Вирджиния Събева GINI
Вирджиния Събева GINI

 Вирджиния Събева GINI представи новия си сингъл „Нека бъдем себе си“ в едно от най-актуалните и модерни места в столицата, бар GINGER в мол Сердика.

 Специално да уважи събитието бе дошъл и Заки, който бе ментор на Вирджиния по време на участието й в световния формат “X factor”. В началото на вечерта, той грабна микрофона и емоционално представи изпълнителката, като сподели пред гостите, че е развълнуван и щастлив, че има възможност да я подкрепи и да бъдат отново на „сцена“ заедно. 

Вирджиния Събева GINI и Заки
Вирджиния Събева GINI и Заки

Преди да представи своя нов проект, GINI зарадва гостите, като изпълни две от най-популярните си песни – Alive, както и Teardrops ft. dj Doncho. 

След аплодиментите, думата взе екзотичната Манал Ел- Фейтури, с която също  съдбата среща GINI във формата “X factor”. Тя заяви, че е щастлива за своята колежка и приятелка и че за нея е било предизвикателство да се включи във видеото на песента, режисирано от талантливия Бойко Щонов. 

 Вирджиния Събева GINI и Манал
Вирджиния Събева GINI и Манал

Вирджиния развълнувано  благодари за подкрепата „Това е най-новият ми проект и, може би, най-емоционалният в цялата ми кариера! Идеята за нея се роди, след среща с един от популярните изпълнители на българската сцена, който отказа да  работим заедно, защото имиджът ми и самата аз не сме достатъчно скандални.  

Тогава си дадох сметка, че не е нужно да се променям за да се впиша и усърдно да се опитвам да създам песен просто за да се хареса, без значение, че не отговаря на моята същност. 

Озъзнах, че пътят ми е точно обратният, да издигна това, което ме прави различна и да бъда себе си. Именно това ме посъветва и тази личност, за което съм ѝ безкрайно благодарна.

В края на краищата нещата се свеждат до вечната дилема –  или променяш, или СЕ променяш, моят начин да достигна до хората и да променя правилата е чрез моята музика!”

Публиката бурно аплодира емоционалното слово и се наслади на първото живо изпълнение на „Нека бъдем себе си“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.