Комедиантите от „Нема к‘во“ и Устата препълниха „Студио 5“ и взривиха сцената от смях

Комедиантите от „Нема к‘во“ и Устата препълниха „Студио 5“ и взривиха сцената от смях
Комедиантите от „Нема к‘во“ и Устата препълниха „Студио 5“ и взривиха сцената от смях

Биляна Йотовска и Митко Димитров, дует „Ритон“, Драго Драганов, Боби Ваклинов, Филип от bri4ka.com,  Владо Димов бяха звездната, но шумна част от екзалтираната публика на първото стендъп шоу на шезлонги в България.

Дует Ритон и Драго Драганов
Дует Ритон и Драго Драганов

Кефът беше пълен, защото рядко се случва (в България никога) публиката да се излежава удобно и забавлява неистово по време на  представление.

Инициатори и главни изпълнители на закачливата идея бяха Калин, Жорони и Венсан, масово известни като група „Нема к‘во“. Обичайно заподозрените за всички сценични пакости комедианти решиха да докажат, че и в България шезлонгите може да бъдат пълни… Наредиха ги в „Студио 5“ и като грижовни плажни арендатори успяха да задържат своята публика с часове по време на стартовото шоу за сезона.

Биляна Йотовска и Митко Димитров
Биляна Йотовска и Митко Димитров

Събитието гарнира ексклузивното участие на Иван Динев-Устата, който поднесе коктейл от авторското си стендъп представление „Звездите отзад“. Дори само заглавието подсказва, че хуморът на Устата може да е болезнен при неправилен и рязък прием (особено ако се „поеме“ от популярните личности –  герои в неговата сатира), но не това беше най-опасното нещо на сцената. Всичко можеше да завърши фатално след номера на Венсан – илюзиониста в групата. 

Като един от най-популярните фокусници в България, Иван Петров-Венсан поиска за малък трик  мобилния телефон на европейския и абсолютен балкански шампион по културизъм Митко Димитров. Сложи телефона в плик, нареди го до други опаковани по този начин телефони, разбърка ги и помоли Драго Драганов да… удря с чук по тях! Спестяваме съсипващите подробности,  важното е, че развръзката беше щастлива, за което „Нема к‘во“, от една страна, благодарят на щедростта на Димитров, от друга – на ловкостта на Драганов, а от трета – на безспорните магични умения на Венсан.  

Шоуто на шезлонги откри сезона за „Нема к‘во“ и даде старт на обратното броене до голямото национално турне на комедиантите и Шкумбата. Първата дата от забавния тур е планувана за средата на октомври, а някои от градовете, които ще попаднат „под комедийния удар“, са: Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Габрово, София. 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.