Endospheres – вибрации, които лекуват и извайват силуета

Endospheres е апарат с компресивна микро-вибрация (нискочестотна механична вибрация от 0-340 херца). Въздействието върху кожата е чрез въртящ се релефен цилиндър от силикон, съставен от 55 сфери.

Endospheres се прилага не само в естетичната медицина, ами и в флеболимфологията. Не само извайва контура и заличава целулита, ами е много полезен при травми и посттравматични състояния при активни спортисти.

Endospheres мeтодът е подходящ за всяка възраст, в различна физическа кондиция при нужди за освежаване, коригиране и терапевтиране на участъците на цялото тяло, както и за ликвидиране на целулита и мастните натрупвания, защото дренира и активира движението на лимфата и други телесни течности.

Терапията протича без болка, но постига мощно въздействие върху  кръвообръщението, лимфния ток, съединителната тъкан,  разбирай целулит. И тук идва ролята на Endoepheres. Апаратът чрез компресивната- микровибрация въздейства директно върху засегнатите места.

По този начин премахва целулита, независимо в колко напреднал стадий е той. Мощно подобрява кръвоносната и лимфната циркулация  върху цялото тяло. Намалява обемите и обиколките. Насища клетките с кислород. Стимулира производството на колаген и еластин. Има подмладяващ ефект чрез  благоприятното влияние върху стволовите клетки. Моделира тялото. Стимулира мускулите и тонизира тъканите.

Endospheres е незаменим помощник не само в битката срещу склеротичните фибри и участъците с портокалова кожа, ами и при диетични програми, преди и след липосукция. Дава отлични резултати при  възстановяване след бременност и намаляване на локални мазнини.

Във флеболимфологията Endospheres подпомага лимфния дренаж при лимфна или венозна недостатъчност и лимфоедем.

За онези, които прекаляват с тренировките, Endospheres се включва чрез пост травматична рехабилитация. Освен, че дава мигновено подобрение при напрегнати мускули, в продължение на месец синтезира нов колаген, стимулиран от силиконовите микросфери на апарата.

Лимфната система е толкова важна за здравето, колкото икислорода, затова  пречистването на тялото, освен лечение е и профилактика.

 Процедурите се извършват с почивка от три дни. Стандартната за крака, седалище и корем е с продължителност 45 минути. Обработката на цяло тяло отнема час.

Endospheres е подходяща и за хора с разширени вени и повърхностни капиляри, т.нар. spider vens. Процедурата се покрива от здравната каса на Италия при венозни проблеми.

Третирането с революционния уред е нежно, а ефектът – незабавен!

Можете да си запишете час в PERSONA BEAUTY&HELTH Centre +359 898 356 190

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.