Първите специалисти по трихология у нас – вече с дипломи!

Persona academy раздаде първите дипломи на специалистите по Трихология, които преминах обучителен курс при най-големия авторитет в областта на проблемите на окосмяването –  президентът на Съюза на трихолозите в Русия Спартак Каюмов. Той е кандидат на медицинските науки, завършил е Военно-медицинската академия в Русия  през 1993 г. и организира курсове по Трихология от 1998 г.

Трихологията е подраздел на дерматологията, занимаващ се със здравето на косата и кожата на главата.
Проблемите, с които най-често отиваме при трихолога са чупливост  на косъма, падане на косата, алопеция, прекомерна секреция на себум, пърхут, себореен дерматит и други заболявания на кожата на главата.

             Марина Гаргуша, управлявящ директор на Persona Academy, изказа специални благодарности и на образователен център “Наутилус” (Русия) за проведеното обучение и пожела на добър час на усърдните козметолози, доктори и експерти по естетична медицина, които се посветиха на изучаване тайните на все още не особено популярната у нас наука.

Следващото обучение ще се състои на 1-3 ноември 2019 година! 

Темата му ще бъде  “Съвременни трихологически методи, използвани при проблемите на    окосмената част на главата”. А лектор –  Спартак Каюмов, президент на “Съюз на Трихолозите” в Русия.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.