Авторката на бестселъра “Успешен бизнес в красотата” разкрива тайните си у нас

На 21 октомври започва семинара организиран от Академия PERSONA „Красотата, като успешен бизнес“. Лекциите и практическите занимания ще се провеждат от Олга Хайновская, която е най-награждаваният бизнес консултант в сферата на красотата в Русия и Украйна през последните няколко години.

Привлекателната дама е управител е на компанията «DUSO- Consulting.“ Тя е всепризнат е,ксперт с богат опит в разработване и управление на успешни обекти в сферата на красотата. Курсовете за обучение получили най-широко разпространение в Украина и Русия са патентовани със запазената и марка.

Тя държи авторските права върху системите: „Ефективният мениджмънт в индустрията на красотата“, „Ефективни администратори в индустрията на красотата”, „PR в сферата на красотата“. Блондинката, чието работно време е 24/7 е постоянен член на почти всечки международни, специализирани изложения. Постоянен лектор е по въпросите, свързани с управление на бизнеса в така деликатната и динамична сфера на услугите свързани с разкасяването и антиейджинга..

Автор е на множество статии за маркетинг и мениджмънт в попрището в което не спира да отбелязва успехи. Салоните на които тя е съуправител, са станали едни от най-успешните и с най-висок рейтинг тази година в Украина. Освен стотици статии за маркетнг и мениджмънт в жанра, тя е автор на бестселъра “Успешен бизнес в красотата”, книга, която е преведена и на български.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.